Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man använder Mazda 6 VREMJA

Vissa mer avancerade Mazda 6 modeller, såsom Grand Touring-modellen, kan komma med tillvalet navigationssystem. Detta system ger inte bara vägbeskriving, men också ersätter det vanliga ljudsystem. Navigationssystemet ingår Sirius satellitradio. Använda antingen satellitradio alternativet med navigation radio eller navigationssystem för riktningar, är enkel och okomplicerad. Instruktioner
Använda Mazda 6 Satellite Radio System med Navigation Radio
1

Veva Mazda 6 motor. Undersök den centrala delen av instrumentbrädan för att hitta den radio och navigering. Som standard ska radion vara på när du starta motorn. Om det inte är, tryck på "Power"-knappen för att slå på den.
2

Tryck på knappen "Källa". Detta ligger på vänster sida av navigeringsskärmens.
3

Tryck på knappen på skärmen märkt "fred." Detta växlar gränssnittet till Sirius satellitradio.
4

Vrid "Tune"-ratten åt höger eller vänster för att ändra satellit radiostationer.
5

Push och håll "Tune /Audio" om du vill spara en satellit radiokanal som ett förval favorit. En meny på skärmen visas med åtta knappar. Du kan använda dessa för att spara dina förinställningar. Tryck på knappen du vill spara radiostationen. Skjut den när du vill komma åt stationen snabbt. Addera Använda Mazda 6 navigationssystem
6

Veva Mazda 6 motor. Tryck på "Menu" knappen intill navigationsdisplayen.
7

Knacka på skärmen knappen "Destination Entry." Tryck "Adress."
8

Tap "staten" och tryck sedan på det önskade tillståndet. Tryck på "City" och tryck sedan på önskad stad. Du kan också trycka på "Name Input City" för att skriva in namnet på en stad.
9

Tryck på "Street" och skriva gatunamnet med hjälp av tangentbordet på skärmen. Tryck "Husnummer." Input den numeriska delen av adressen med hjälp av tangentbordet på skärmen.
10

Tryck "OK" för att börja din resa. Börja köra och lyssna på eller uppmärksamma navigationsdisplayen att avgöra din körning rutt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138283.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.