Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur att bryta en Styrlåsnyckel

En rattlåset är ett tillbehör vars syfte är att hålla din bil från att bli stulen. Det är en fabricerad bar som låser över ratten och förbjuds att vrida på ratten mer än ett par grader, den förbjuder kör bilen även om tändningsnyckeln är närvarande. En rattlåset är tänkt att vara unremovable utan nyckeln som medföljer låsanordningen. Men om du tappar bort nyckeln eller skada det, kan du finna dig strandsatta tills du hittar en låssmed, som kommer att debitera dig upp till $ 75 eller mer för att låsa upp enheten. Lyckligtvis finns det ett sätt du kan lösa problemet själv, och det är genom att bryta upp styrlåset. Du kan sedan köpa en ny rattutslag för framtida bruk. Saker du behöver
1 burk flytande Freon /flytande kväve
Kraftig plastpåse
Goggles
Handskar
Hammer
Attachment används för att injicera freon i ett fordons luftkonditioneringen

Visa fler instruktioner
1

Don skyddsglasögon och handskar innan du sätter igång med projektet.
2

Dra ut sprinten från slutet av Freon- injektor fäste som ser ut som en däckets ventilskaft. Gör detta innan du ansluter den till flytande freon kan.
3

Håll ditt ansikte och kropp bort från munstycket. Anslut den bifogade filen till Freon kan. Freon kommer att mata ur burken med mycket kraft, så se till att du pekar bilagans munstycket direkt mot styrlåset. Ice-liknande uppbyggnad kommer att samlas runt låset.
4

Släng Freon kan omedelbart genom att linda upp den i en plastpåse. Använd nu en hammare att kraftfullt slå låset, som nu är täckt av is. Låset kommer att splittras, släppa bilens kolumn ratt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/135983.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.