Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man byter en Trunk Mat i en Sentra

Den 13 kvadratmeter stora trunk lastkapacitet av 2011 Nissan Sentra rymmer livsmedel, sportutrustning och en hel del annan utrustning som kan orsaka oönskade fläckar på mattan. Stammen mattan kan bytas ut i din Sentra om det är färgade, slitna, skadade eller allmänt nedsuttna med några få steg. Instruktioner
1

Rådfråga din Sentra manual för storleken på din bagageutrymmets golv. Din ersättare matta måste vara av samma storlek.
2

Om manualen inte är tillgänglig, använd ett måttband för att bestämma storleken på din Sentra bålen. Formen på en Sentra stammen är i allmänhet inte en enhetlig rektangel, och du kommer att behöva för att mäta längd och bredd.
3

Köp en lämpligt dimensionerad ny trunk matta från fabriken eller från en automatisk delar återförsäljare. Stammen mattan kan kapas för att passa om det är för stort.
4

Ta bort den gamla stammen mattan från din Sentra och kasta om ingen vill det. Få platser emot donationer av begagnade auto tillbehör, men kolla med den lokala Goodwill.
5

Skär stammen mattan med vass sax eller en mattkniv för att passa din bålen om den är för stor. Skär mattan till de mätningar av stammen eller lägg den gamla mattan ner ovanpå den nya mattan och använda som mall.
6

Placera den nya mattan i bagageutrymmet på din Sentra och släta ut. Skär kanterna med vass sax eller en mattkniv om stammen mattan behöver ytterligare förändringar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136500.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.