Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Om 2007 Toyota Camry

Toyota Camry har kallats "Amerikas bästsäljande sedan," och 2007 Toyota Camry i synnerhet har fått goda betyg och recensioner från ett antal betrodda organisationer som Motor Trend. Denna klassiker sedan ger en bekväm och tillförlitlig åktur, och innehåller ett antal viktiga säkerhetsfunktioner i sin design. Grundläggande information

2007 Toyota Camry är en medelstor fyra-dörrars sedan som hette Motor Trend för 2007 Årets bil. Alla 2007 Camrys är klassade fem stjärnor för sido-och frontalkollisioner, vilket är den högsta möjliga betyg, och ABS funktionen, elektronisk bromskraftfördelning och bromsassistans. Som av mars 2010, dessa fordon har en Kelley Blue Book pris på ungefär $ 14.250 till $ 16.450.
Utföranden

2007 Toyota Camry kommer i olika utföranden, eller stilar, och alla har sina egna extra funktioner. Priset på en Camry beror på trim nivå. För med stigande pris, de utföranden är CE, LE, SE och XLE. Standarden CE erbjuder 16-tums fälgar, farthållare, luftkonditionering, elektriska fönsterhissar och speglar, samt en sex-högtalare ljudsystem med CD-spelare och en extra ingång. LE levereras med en extra keyless inresa och en åtta-vägs makt förarsätet. SE-bolaget har en sport-trimmade interiör, en sport-fjädring och 17-tums aluminiumfälgar. Premien XLE har moonroof, en 440-watts JBL ljudsystem med Bluetooth, trä-tone accenter, fällbara baksäten och en dual-zons klimatanläggning. Vissa premium modeller har även lädersäten och navigationssystem. Addera ditt hybridmodeller

bensin-elektriska hybrid Camrys finns också med premien XLE trim nivå. Dessa hybrider tjänar ungefär 43 miles per gallon i staden och 37 miles per gallon på motorvägen, enligt EPA bränsleekonomi uppskattningar.
Motorer och transmissioner

2007 Toyota Camry kommer med tre tillgängliga motorer: en 155-hästkrafter, 2,4-liters I-4, en 158-hästkrafter, 2,4-liters I-4, och en 268-hästkrafter, 3,5-liters V-6. De kommer också med fem-växlad automatisk växellåda med överväxel, fem-växlade manuella med överväxel, och sex-växlad automatisk växellåda med överväxel och auto-manual.
Safety
< p> Alla 2007 Toyota Camry modeller levereras med sju krockkuddar, inklusive dubbla scenen främre krockkuddar, en förare knäkrockkudde, framsätet sida och full längd sidokrockkuddar gardin. Alla modeller har även låsningsfria bromsar med BrakeAssist och elektronisk bromskraftsfördelning och aa däcktrycket monitor. Den Camry s mandat omfattar också en "whiplashskada inskränkning" designen som förbättrar nackstödet i kollisioner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136012.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.