Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Infiniti G35 Sedan Specifikationer

Infiniti började sälja lyxbilar 1989. Dess produkter inkluderar stadsjeepar, kupéer och sedaner. Infiniti producerade G35 sedan från 2003 till 2008, och erbjuder många funktioner som standard och ger fyra utföranden: en basmodell, Resa, Sport och X. 2008 års modell fick 8.8 av 10 i en granskning av prestanda, säkerhet och tillförlitlighet genom " US News & World Report. " Motor, fjädring och bromsar

En 3,5-liters V-6 motor med 306 hästkrafter vid 6.800 rpm och 268 pund fötter vridmoment befogenheter denna lyx-klass sedan. Den är ihopkopplad med en femstegad automatlåda på bas, Journey och X trim och en sex-växlad manuell växellåda på idrott. Den borrning och slaglängd av motorn är 95,5 mm och 81,4 mm med ett kompressionsförhållande på 10:06. Denna bil använder ett nyckelben framvagn och multi-link individuell bakhjulsupphängning med en krängningshämmare och spiralfjädrar. Hastighet-proportionell servostyrning ger kontroll. Fyrhjuliga skivbromsar, inklusive ventilerade skivor med ett låsningsfritt bromssystem och elektroniskt antispinnsystem, garantera säkra stopp. Bakhjulsdrift var standard på alla modeller utom X-modellen som kom med fyrhjulsdrift kapacitet.
Bränsleekonomi och Cost

G35 sedan uppnår 17 mpg i stadskörning och 25 mpg på landsväg. Bilen används detaljhandeln värdeområden från ca $ 28.000 till $ 30.000 per slutet av 2010. Premium blyad bensin krävs för att driva denna sedanmodell per tillverkaren.


Mått och Kapacitet Detta sedan har en tjänstevikt på 3497 £, en bredd av 69.8 inches, en längd av 187 inches, och en höjd av 57,2 inches. Den upplysta, rymliga lastutrymmet mäter 13,5 kubikfot. Den rymliga fem passagerare interiören har en passagerare som mäter 99 kubikfot. Alla fyra trimmar har en hjulbas på 112 inches. Sport trim kommer med högpresterande däck som klarar ett högre belastningsindex och har en hastighet rating på 168 mph.
Säkerhet

Säkerhets specifikation på G35 inkluderar höjdjusterbara, trepunkts hjuls främre säkerhetsbältena i fram-och baksätet utrustade med bältessträckare. Åkandes sensorer var standard på förare och passagerare krockkuddar och bilen har främre och bakre sida-gardin krockkuddar. En tjänst-ljus indikator signalerar lågt däcktryck. Varje trim var utrustad med Xenon högintensiva ansvarsfrihet strålkastare medan X, Journey och idrott trim var också utrustad med automatisk fördröjning-off och skymning-avkänning strålkastare. G35 förtjänat ett femstjärnigt säkerhetsnivå i frontalkrock och tester rollover av US Department of Transportation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138092.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.