Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2006 Infiniti G35 X Problem

Infiniti är en japansk lyx bilmärket. Det gör G35, en sportsedan, liksom andra modeller. Infiniti presenterade G35 år 2003, och modellen stannade relativt lika fram till 2007, då den andra generationen släpptes. 2006 G35 erbjuds i två stilar, bas och X, med X erbjuder fler funktioner. Medan de flesta konsumenter och fordonsindustri betyg och organisationer recension överväga G35 X en god kvalitet bil, har vissa problem förknippats med detta fordon. Mindre tilltalande interiör och Cheap Intern Cabin Controls

Även Edmunds.com, en nationell tredje part fordonsindustrin rating organisation, gav goda betyg till den första generationens G35, inklusive 2006 G35 X, för värde, tillförlitlighet och prestanda, det kändes också det erbjuds billiga inredningsdetaljer. Totalt, det var mindre imponerad av hyttens interna kontroller och kände att de saknade kvaliteten som finns i andra jämförbara lyxbilar.
Brist på innerutrymmen

Konsumenter i G35 X rapporterade på Edmunds.com missnöje med bilens innerutrymmen. Några hävdade att backseats inte ger tillräckligt benutrymme för passagerare på långa resor. Andra ansåg att lastbilen saknar gott om utrymme för att rymma sina tillhörigheter. En annan konsument ansåg att förarsätet är inte tillräckligt stor, vilket gör körningen obekväm på längre resor.
Dålig bränsleekonomi

​​
Även om G35 X har bättre bränsleekonomi än en SUV, har konsumenterna ointresserad med bränsleeffektivitet av ett fordon i denna storlek och klass. Konsumenter på Edmunds.com gav generellt låga betyg i kategorin bränsleeffektivitet. Vissa konsumenter noterade bränsleeffektivitet som bästa fråga att tillverkaren krävs för att ta upp i kommande årsmodeller, eftersom gas körsträcka var så dålig. Addera Dålig kvalitet ljudsystem

annan top klagomål av G35 X ägare hittat på Edmunds.com är med sitt ljudsystem. Ägarna klagade över den dåliga ljudkvaliteten det ger. Vissa hävdade till och med att de inte kan lyssna på musik i bilen. Även ägare som köpt den valfria Bose stereo anger att de är missnöjda med den ljudkvalitet som den producerar.
Airbagen Frågor

Nissan Motor Company, som äger Infiniti, återkallade 135.000 G35 sedaner och kupéer för att korrigera ett problem som påverkar airbagen när ett fordon är inblandat i en krasch. Återkallelsen, som gavs ut i maj 2010, innehåller kupéer från modell år 2005-07 och sedaner från 2005 och 2006 års modell. Nissan säger att problemet handlar om kablaget under passagerarstolen belägen inom luftkuddeenhet. Tråden sele kan bli sliten med tiden och störa krockkuddens signal att utlösa utplacering vid tidpunkten för en krasch. Som ett resultat, passagerare löper risk för skada. Den biltillverkare säger att vid den tidpunkt då återkallelsen utfärdades, har inga skador rapporterats i samband med problemet. Nissan uppmuntrar också ägarna att föra sin bil för service om airbagen varningslampan tänds indikerar ett problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136204.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.