Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Suzuki Vitara specifikation

Suzuki har en japansk bil och motorcykel tillverkare i årtionden, vilket gör alla typer av billiga, pålitliga sedaner, subcompacts och sport utility fordon. År 1999 började Suzuki produktion på sina större sports utility vehicle, Grand Vitara, att ersätta Sidekick modellen. Det blev väl mottagen i USA, eftersom det hade en starkare motor än någon bil av sin storlek på den tiden. De 2010 modeller av Suzuki Grand Vitara hade fyra olika modeller med olika lyxiga alternativ, men identisk körning och specifikationer dimension. Prestandaspecifikationer

2010 Suzuki Grand Vitara stadsjeepar har en 2,4-liters, rak fyrcylindrig motor med 166 hästkrafter vid 6000 rpm. Det finns 162 pounds-fot av vridmoment vid 4000 rpm med ett maximalt bogsering kapacitet på 3000 pounds. Det är en två-hjulsdrivna fordon med en bakhjulsdriven typ. Den har också en snäv svängradie på 18 meter, och en fyrhjulig skiva bromssystem med fyra hjul låsningsfria bromsar. Den enda skillnaden i de drivande specs på 2010 Suzuki Grand Vitara modeller är att de basmodeller har en femväxlad manuell växellåda som är standard, medan de högre trim modellerna har en fyra-växlad automatlåda med överväxel.


Bränsle Specifikationer

2010 Suzuki Grand Vitara har relativt bra gas körsträcka för en sport utility vehicle, på grund av sin mindre motor och lättare format. Den använder vanlig blyfri och har en 17,4-liters bensintank. Alla modellerna släpptes 2010 har liknande specifikationer gas körsträcka, med Premium, idrott och begränsade upplagor få 19 mpg i staden och 25 mpg på landsväg, i genomsnitt. Endast basmodellen blir något bättre gas körsträcka på grund av att det är manuell växellåda, med 19 mpg i staden och 26 mpg på landsväg.
Dimension Specifikationer

Den 2010 Suzuki Grand Vitara är relativt liten i sports utility vehicle klass. Den har en längd av 177,2 inches, en bredd av 71,3 inches och en kroppslängd av 66,7 inches. Den totala hjulbas Grand Vitara är 103.9 inches, och det har en markfrigång på 7,4 inches utan att någon sitter inne. Kantsten vikt Vitara är 3,468 pounds och bruttovikten är 4,630 pounds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137793.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.