Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Flatland Scooter Tricks

En push skoter är mer än en grundläggande färdsätt eftersom det kan användas för att utföra många stick. Precis som på en skateboard eller BMX, kan människor flytta tyngden av sin kropp eller position fötterna på vissa sätt att utföra en imponerande snygga stunt. Investera i lämplig säkerhetsutrustning - hjälm, knäskydd, armbågsskydd och stöder handleden. De kommer att hjälpa till att hålla de misslyckanden som händer när du lär dig något nytt från att sakta dina framsteg. Bunny Hop

skateboarding, är ollie mest grundläggande knep och används som en plattform för större tricks. På skotrar, är motsvarande trick kaninen hop. För att utföra bunny hop, har båda fötterna stadigt på bordet, böj knäna och hoppa. Drag styret innan snabbt föra båda fötterna upp tillsammans mot bröstet så skotern lyfter från marken. På återvägen, gör en mjuk landning med båda fötterna på bordet. Addera Wheelie

Samtidigt reser i måttlig takt flytta båda fötterna på baksidan av kortet. Lyft tryck av din främre fot och dra upp på styret. Skotern kommer att hålla reser med framhjulet från marken.
Jay Hop

jay hop är en kombination av två trick. Utför en wheelie. Sedan, medan framhjulet är från marken, gör en bunny hop genom att dra styret rakt upp och lyft upp fötterna så brädan kommer upp med dem. Helst, medan scootern är i luften, bör framhjulet vara betydligt högre än bakhjulet.
Nr Comply

röra vid måttlig hastighet med båda knäna böjd, ta din bakre foten utanför styrelsen och plantera den på marken. Omedelbart använda planterade foten för att stärka dig själv i luften, sedan böja knäna och sätta din fot tillbaka på brädan i luften. Mark med båda fötterna på skotern.

Detta är ett bra knep för att hoppa på ramper eller för att få mer luft när du hoppar av för att göra ett annat knep. Addera Indy

Indy är den mest grundläggande grab trick som kan utföras på en skoter. Liknar skateboard eller snowboard, måste du vara i luften för att utföra Indy. Gör en bunny hop och sedan lägga ena handen på undersidan av däcket mellan fötterna för att greppa brädan. När detta trick är gjort av ett höjdhopp, kan du rotera din kropp och scooter att göra en 180 eller 360 Indy.
Könsbyte

könsbyte är en variant av bunny hop var du ändra placeringen av fötterna i luften. Detta är ett relativt enkelt trick, men båda fötterna måste vara på bordet innan skoter landar eller du kommer att förlora kontrollen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120584.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.