Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur man tar bort en Vespa Gas Tank

Vespa har tillverkat mopeder sedan 1940-talet. Grundaren av företaget hade en önskan att producera billig transport för massorna och hamnade utforma ett tvåhjuligt fordon som många olika tillverkare har kopierat över åren. Den Vespa scooter använder inte fotpinnar, men i stället har ett plant golv på framsidan för dina fötter. Motorn och bensintanken döljs under sitsen för ett strömlinjeformat utseende. Du kan ta bort bensintanken om det behövs för utbyte eller reparation. Saker du behöver
11 mm skiftnyckel
pump Bensin sifon (tillval) katalog Gasbehållare (tillval) katalog Rag
Tänger
Visa fler instruktioner

1

Vik sätet upp för att avslöja Gångjärnsbultarna. Ta bort de tre skruvarna med en 11 mm nyckel i moturs riktning och lägg dem åt sidan. Lyft sätet rakt upp och lägg den åt sidan.
2

Vrid bränslet petcock spaken bort, eller till lodrätt läge, så att den passar i hålet ramen när bränsletanken avlägsnas. Addera 3

Öppna tanklocket och sätt intaget slangen av en bensin hävert pump. Placera den utgående slangen i en gas kan och pumpa sifon handtaget tills hela eller större delen av bränslet har avlägsnats från tanken. Hoppa över detta steg om din bensintank är tom.
4

Leta upp de fyra fästbultarna på den bakre kanten av den övre delen av bränsletanken, vilket bör vara väl synliga när stolen har tagits bort. Avlägsna bultarna med en 11 mm nyckel i moturs riktning och lägg dem åt sidan.
5

Lyft bakkanten av bränsletanken rakt upp något, vilket gör att bränslet petcock och synglas rensa ramen nedanför tanken. Lyft tanken rakt upp från fästet för att avslöja gasslangen fortfarande monteras på undersidan av tanken. Placera en trasa under tanken för att fånga upp eventuellt utspillt bränsle. Avlägsna gasen slangen från botten av tanken med en tång.
6

bort tanken från skotern.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120583.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.