Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Yamaha Razz specifikation

Yamaha Razz scooter introducerades 1987. I USA, var skotern kallas Riva Razz, i Kanada var det helt enkelt Razz. Denna scooter användes främst för i-city transport eftersom lagring var begränsad för någon typ av långväga resa. Motor

En liten 50cc motor som drivs med Yamaha Razz. Den luftkylda tvåtaktsmotor var kapabel till ca 30 km /h, vilket gör highway användning opraktisk. Motorns borrning och stroke var 40 mm med 39,2 mm, med ett kompressionsförhållande på 6,3 till 1. I Razz presenterade även en automatisk olja injektion, elstart och automatisk choke.
Transmission

överföringen på Razz var singel-hastighet. Detta gjorde att driva Razz enkel och tillgänglig för början ryttare eftersom skiftande redskap inte var nödvändigt. Men, det gjorde uppgradera skotern svårare.
Vikt & Mätarställning

Razz var en lätt skoter med en torrvikt på 115 pounds. Den lätta vikten tillät Razz att få hög gas körsträcka. Yamaha hävdade Razz kunde få 100 mpg, men scooter var mer benägna att i genomsnitt omkring 80 mpg, enligt Skoter Guide webbplats. Bränsletanken har en kapacitet på 1,2 liter och tog vanlig bensin.
Tekniska specifikationer

Razz hade både en elektrisk och en kickstart. Den främre hjulupphängningen hade 1,6 inches av resor längs teleskopgaffel. Den bakre upphängningen var enda stöt med 2,2 inches av resor. Både de främre och bakre bromsarna var trumma. Båda däcken var 2,50-10s.
Dimensioner

skoter var 60,6 inches lång, 24,4 inches bred och 38,6 inches hög. Sitthöjden var 27,8 inches och markfrigången var 4,3 inches. I Razz hade en hjulbas på 43,1 inches. Addera Accessoarer

Razz var en grundläggande skoter med bara en vanlig vänster sidospegel och praktiskt taget inget utrymme. En höger-sidospegel, vindruta, bakre höljet och bak korg fanns tillgängliga för Razz som eftermarknaden objekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120568.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.