Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Scooter Vs. Bil

De som överväger att äga en skoter brukar frestas av tankar på lägre gas räkningar och cruising genom gatorna i varmt vårväder. Bör dock andra faktorer beaktas när man fattar beslutet om att äga en bil eller en skoter. Passagerare Count

Eftersom skotrar kan bara hålla en person (kanske två), kan människor med stora familjer eller husdjur vill välja en bil i stället. Å andra sidan, är en skoter ett bra val för studenter eller singlar som söker transport för en.
Vädret

Vespa ger ingen fristad från hård snö, regn , slask eller den heta solen. Bev Brinson och Bryce Ludwig nämner i sin bok, "The Complete Idiot guide till äga en Scooter" att hög höjd kan långsam acceleration och negativt påverka prestanda. Om du bor i ett område där regn eller snö är vanligt flera månader av året, kanske du föredrar skydd som ges av en takförsedd bil.
Kostnad

Försäkringar, gas och inköpskostnader av skotrar tenderar att vara lägre än för en bil. Underhåll kan dock vara jämförbara kostnader.
Space och stuvning

bakluckan på de flesta skotrar kommer att hålla bara en eller två matkassar. Även en korg eller add-on trunk kan fördubbla detta utrymme, musiker med stora instrument, kommer människor med camping redskap eller någon annan kräver en stor trunk hitta hur mycket stuvutrymme på en skoter otillfredsställande.
Säkerhet

Risken för ridning en skoter mildras genom att bära en hjälm, men säkerheten av slutna fordon trumf öppenheten på en skoter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120662.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.