Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Nackdelarna med en Scooter

Skotrar är ett populärt alternativ till bilar och motorcyklar, särskilt runt campus och trånga stadsområden. Skotrar har många fördelar jämfört med andra motordrivna fordon, såsom lägre initial kostnad och ökad bränsleeffektivitet, men det finns också några allvarliga nackdelar med att använda skotrar som bör beaktas innan du hyr eller köper en. Bränsle behöver

Medan skotrar brukar få väldigt bra gas körsträcka, kräver de fortfarande bränsle för att fungera. Detta innebär att skoter användare kommer att behöva ta regelbundna resor för att fylla upp, vilket kan vara jobbigt om användaren inte regelbundet reser nära bensinstationer. (Eleverna håller ofta skotern på campus, som kräver en extra resa för att fylla upp.) Scooters också tenderar att ha små gastankar som endast tillåter ett begränsat rörelseområde, vilket innebär att det är oftast inte praktiskt att gå på en lång resa på en skoter .
Roads

annan nackdel med skotrar är att de vägar som de kan resa på är begränsade. Skotrar vanligtvis inte kan gå tillräckligt snabbt för att färdas säkert på vägarna eller motorvägar, vilket kan begränsa effektiviteten av vägar tillgängliga för scooter användare. Å andra sidan, är skotrar också typiskt förbjudet från användning på trottoarer och andra stigar som cyklar kan använda. Att cykla kan ofta vara snabbare för korta resor än en skoter på grund av förmågan att korsa alla möjliga olika terräng.
Vädret

Skotrar är inte inneslutna som en bil, vilket gör väder ett allvarligt problem för skoter användare. Kraftigt regn eller snö kan göra det svårt att använda en skoter, och dåligt väglag kan göra det farligt att köra. Oväntade regn kan lämna dig mycket fuktig även efter en kort resa.
Storlek & Säkerhet

Den lilla storleken på skotrar är en fördel eftersom det tillåter dem att navigera små utrymmen enkelt och hitta parkering fläckar, men det är också en nackdel. Det är oftast inte möjligt att transportera fler än två personer på en skoter på samma gång, och det är ytterst begränsat utrymme för bagage och andra föremål. En skoter kan bära en ryggsäck eller små påsar, men kan inte hantera mycket mer än så. Laddar en skoter upp med en massa bagage och en extra passagerare kan också göra det svårare att köra.

Små skotrar också kan vara en säkerhetsrisk. Många bilförare är inte vana att se ut för skotrar, och kan vara mindre medvetna om skotrar runt dem. Deras ringa storlek gör dem väldigt osäkra i en olycka. Medan bilförare är slutna och har säkerhetsåtgärder, såsom säkerhetsbälten och airbags, skoter förare är relativt oskyddad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120645.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.