Hur man installerar ett Sänkning länk på en CBR 1000RR

Den CBR1000RR har Hondas flaggskepp sport motorcykel sedan introduktionen 2004. Cykeln idrottsliga många av samma tekniska framsteg finns på Hondas Grand Prix förare. CBR har en hög sitthöjd som kan vara irriterande för kortare ryttare. Om du vill sänka höjden, kan en uppsättning sänka länkar installeras mellan CBR bakre svingarmen och ramen som kan sänka motorcykeln med så mycket som tre inches. Saker du behöver
5 mm insexnyckel
Triple trädbeståndet
stödbenet
träkloss
12 mm skiftnyckel
Hylsnyckel
Sänkning link kit
Momentnyckel
12 mm hylsa
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den nedre kåporna från din CBR1000RR. Lossa skruvarna längs spackling paneler med en 5 mm insexnyckel. Pop plasten nitar ut från V-formade panelen mellan de lägre spackling paneler, som ligger nära framsidan av motorn. Sänk panelerna bort från din CBR.
2

Placera din CBR på en trippel trädbestånd att lyfta och stödja framhjulet över marken. Placera en pallbock under motorn för att höja det bakre hjulet från marken. Placera en träkloss under bakhjulet att stödja vikten av hjulet och svingarmen.
3

Ta bort muttrarna och montera bultarna som håller länkarna lager bak till din CBR: s svingarmen och ram, med hjälp av en 12 mm skiftnyckel och en hylsnyckel utrustad med en 12 mm hylsa. Dra länkarna åtskild från motorcykeln.
4

Placera sänka länkar mot beståndet länkens fästpunkt på din CBR: s ram. Skjut monteringsbulten via länken och ramen, dra åt skruven och muttern med en 12 mm nyckel och en 12 mm hylsa.
5

Lyft bakhjulet något tills nedläggningsarmarna länkar "återstående ögon är linje med svingarmen s monteringsplatsen. Bolt nedläggningsarmarna länkar till svingarmen, med hjälp av en 12 mm skiftnyckel och en 12 mm hylsa för att dra fast montage skruv och mutter. Dra nedläggningsarmarna länkarna monteringsmuttrarna till 33 foot-pounds, med en momentnyckel utrustad med en 12 mm hylsa.
6

tillbaka de nedre kåporna till din CBR. Dra åt spackling s bultarna med en 5 mm insexnyckel. Sätt tillbaka plastnitar till V-formade panel på framsidan av motorn.
7

Avlägsna domkraften står och tredubbla trädbeståndet, sedan sänka din CBR på sidostödet.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110575.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.