Hur man installerar en oljekylare på en motorcykel

Ridning din motorcykel under de varma sommarmånaderna kan ha en negativ effekt på din cykel, en som kunde gå i stort sett obemärkt tills det blir ett problem. De höga temperaturerna zap tillsatserna i oljan, och därmed minska din motorns prestanda och effektivitet. För att åtgärda detta problem, kanske du vill överväga att installera en oljekylare för att hjälpa till att reglera din motorns temperatur, och se till att den upprätthåller en arbetstemperatur på ca 220 grader. Instruktioner
1

Stäng av tändningen. Montera kylaren kit längs den vänstra ramen downtube, där det inte stör fotkontroll. För att göra detta, skjut ett par klämmor runt downtube, sedan åt de två bultarna för att fästa kylaren.
2

Avlägsna filtret adaptern genom att skruva loss de fem insexskruvar, skjut en droppskål under cykeln för att samla upp oljan droppa. Separera adaptern i två delar.
3

Montera den bakre halvan av adaptern på oljefiltret flänsen, och se till att säkra oljeledningar förväg. Placera tätningen på den främre halvan av adaptern och anslut den till den bakre halvan. Montera den förmonterade oljekylare med apparatens fästskruvar.
4

Byt ut det ursprungliga filtret med en ersättare, sedan fylla den ungefär halvvägs innan du monterar den på adaptern. Skär adapterns dubbla slangar, och bifoga dem till oljekylaren med slangklämmor.
5

Kontrollera alla kopplingar är säker, kör sedan motorn och inspektera kylare för läckor. Stäng av motorn och fyll oljetanken till ca 3 1/2 liter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108716.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.