Hur man programmerar en Sentry Remote för en 2005 Chrysler Town & Country

The Town & Country minivan är en populär Chrysler modell. Den 2005 Chrysler Town & Country ägs av många familjer över hela landet som använder den för att få fram och tillbaka från jobbet, skolan och andra aktiviteter som är en del av vardagen. The Town & Country minivan kommer med en vaktpost nyckel system som gör det möjligt för ägaren att köpa byta nycklar och fjärrkontroller för programmering om en nyckel tappas bort, stjäls eller en extra behövs. Instruktioner
1

Gå till en maskin eller bildelar butiken och ha en viktig ersättare vaktpost skär för att matcha den ursprungliga nyckeln som medföljde 2005 Chrysler Town & Country. För att få ersättning knappen och fjärrkontrollen ska fungera måste den kunna starta bilen.
2

in den första giltiga vaktpost nyckeln i tändningslåset i din Town & Country. Vänd fordonet i minst tre sekunder men inte längre än 15. Stäng av van och ta bort nyckeln.
3

Sätt den andra giltiga nyckeln i tändningslåset i din Town & Country och slå bilen till inom 15 sekunder efter steg 2. Efter 10 sekunder, kommer ett ljud att höras, och "Alarm"-lampan börjar blinka. När detta inträffar, stäng av motorn och ta ur nyckeln.
4

Sätt den tomma vaktposten nyckeln i tändningslåset och vrid motorn på inom en minut efter steg 3. Efter 10 sekunder kommer du att höra en annan buller från van. Den "Alarm" lyser med fast sken i tre sekunder och sedan stänga. Din nya vaktpost nyckel är nu programmerad tillsammans med Sentry Remote som kom med nyckeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105686.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.