Hur man använder Navigation i en 2006 Dodge Caravan

Ingen vill vara generad på en familj road trip. Stoppa med några miles för att få ut kartan eller be riktningar är inte nödvändig i vissa modeller av 2006 Dodge Caravan, som har en GPS-navigationssystem integrerat i instrumentpanelen i instrumentpanelen. Att lära sig att använda GPS kan vara lite knepigt, eftersom dess kontroller blandas i med radio, CD och DVD-spelare. 2006 Husvagn med försäljning code "RB1" inkluderar RB1 radio /GPS-navigationssystem. Instruktioner
Setup
1

Slå på 2006 Dodge Caravan. Öppningen skärmen för DVD-och navigationssystemet visas på skärmen. Sätt kartskivan i DVD-spelaren
2

. Navigationssystemet kommer att börja installera kartor och information. Öppningen skärm visas igen när installationen är klar.
3

Drive i ett område med utan hinder ovanför dig för några miles för att synkronisera navigationssystemet.

Navigation
4

Tryck på "ON /VOL"-knappen för att slå på systemet, tryck sedan på "NAV" knappen (eller håll mittknappen på "ratten volymknappar i 3 sekunder ) för att få upp navigeringsmenyn. Om detta är första gången du har använt systemet, eller första gången sedan installerar en programuppdatering kan du bli ombedd att komma överens med ett licensavtal. "Enter" för att fortsätta Press.
5

Tryck på väljarknapparna på gränssnittet för att välja "Destination" och tryck på "Enter". Välj "Gatuadress" och tryck på "Enter" för att ange en specifik destination adress. Du kan även söka poäng av intresse, med telefonnummer eller genom att bläddra en karta och klicka på önskad destination.
6

Klicka på "Gatunamn" på "Hitta adress" skärmen för att ange adressen. På den här skärmen kan du kan också mata in ortsnamn och bläddra eller ändra tillståndet eller provinsen din sökning. Använd väljaren för att stava gatunamnet. Du måste trycka på "Enter" efter varje tecken. Du kan bara skriva in de första bokstäverna och väljer " Street List "och tryck på" Enter "för att få en lista.
7

Välj gatan från listan och tryck på" Enter ". Ange gatunummer och tryck på" Klar. "En skärm visas för att bekräfta destinationen. Markera "OK" och tryck på "Enter". Kartan visas när navigationssystemet har planerat rutten.
8

Drive och lyssna på uppmaningarna. Din destination kommer att dyka upp på kartan som en stjärna, och systemet kommer att tala riktningar och visar pilarna på skärmen för att meddela dig om kommande svängar och motorvägsavfarter. Om du avviker från rutten, GPS kommer att räkna om och justera, så att du kan fortsätta köra.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105808.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.