Så här byter motorfästen på en 2002 Honda Odyssey

A 2002 Honda Odyssey är en full storlek minibuss med en standard Honda V-6 motor. Det finns två motorfästen på nedre främre högra och vänstra sidan på undersidan av motorn. De motorfästen är vad motorn sitter mellan motorn och ramen. De motorfästen är fäst vid ramen och motorn med en bult som går genom mitten av fästet. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Engine hissa
Ratchet set
Ny motor mount
Visa fler instruktioner
1

Höj den främre änden av Honda Odyssey med ordet jack och vila fronten på pallbockar.
2

glida under den främre änden av Odyssey och lokalisera de två fästena främre motorn på höger och vänster sida av motorn.
3

Lossa fästskruven från mitten av båda motorfästen med spärrfunktion set. Dra båda fästbultarna från motorfästen och ställ skruvarna åt sidan.
4

Anslut kedjan på motorlyft till motorn. Vira kedjan runt motorn och se till att kedjan inte kommer att skada någon av komponenterna. Höj motorn upp tillräckligt för att lindra vikten av motorn från motorfästet. Dra motorfästen från motorn och ram.
5

Sätt i de nya motorfästen i armaturen. Rikta in hålen på motorfästet, ram och motor med varandra. Sänk motorn på den nya motorfästet med hjälp av motorn hissa. Byt ut låsbulten till motorfästet och dra åt bulten med spärrfunktion set.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105597.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.