Hur du ändrar en Honda Odyssey Front Disc Brake Pad

De främre skivbromsar på Honda Odyssey ger de flesta av bromskraft som behövs för att styra bilen. Bromsbeläggen är inrymt i en metalldel som kallas ett bromsok. Den bromsoket är monterad på toppen av bromsrotorn och en kolv inne i bromsoket skjuter dynorna på rotorn orsakar van att sluta. Du behöver ett grundläggande verktyg set eftersom muttrarna på bromsok kommer att skilja i storlek mellan olika modeller. Saker du behöver
Cross rörtång
Bil jack Sida 2 pallbockar
Ratchet satt
C klämma
Replacement Pads
Visa fler instruktioner

1

Lossa de fem hjulmuttrar på varje framhjul med korset lug skiftnyckel. Höj varje sida av den främre änden från marken en sida i taget med hjälp av domkraften. Sänk fronten på pallbockar. Ta bort hjulmuttrarna och dra hjulet från ramen.
2

titt bakom bromsok och lossa de två muttrarna på baksidan av bromsok med ratchet set. Ta bort bromsok från rotorerna genom att lyfta upp dem och dra bromsok från rotorn. Addera 3

Dra de två svarta bromsbelägg ur bromsok med din hand. Placera C klämman över bromsoket så att tryckknappen armen är på baksidan av tjocklek och armen är på kolven. Vrid handtaget på anslagssidan armen tills kolven tvingas tillbaka i bromsoket. Ta bort C klämma genom att vända de åtgärder du gjort för att ansluta den.
4

placera elektroderna in i bromsok. Placera bromsok på rotorn. Dra åt muttrarna på baksidan av bromsok. Byt hjulen. Byt hjulmuttrarna. Lyft upp framvagnen en sida i taget och ta bort domkraften och sedan sänka den främre till marken. Dra åt hjulmuttrarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105760.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.