Hur konverterar jag Van att handikapp ?

Konvertera en skåpbil för att användas av en handikappad förare beror på vilka funktioner som behöver ändras . Arbeta med proffs att utvärdera behoven hos funktionshindrade individ som kommer att köra bilen och använder en rörlighet specialist för att göra de nödvändiga ändringarna . Instruktioner
1

Kontakta en certifierad specialist drivrutin rehabilitering . A CDRS kommer att genomföra en utvärdering för att ange de primära drivande kontroller som kommer att förbättra bilist körsäkerhet och identifiera ändringar på fordonet som behövs för att personen ska vara helt oberoende . För att hitta en CDSR , gå till webbplatsen för Föreningen för specialister Driver rehabilitering eller ring 866-672-9466 .
2

Hitta finansieringskällor för att hjälpa till med omvandlingen kostnaden . Kontakta ditt tillstånd Yrkesinriktad rehabilitering Agency , lokala Lions Club , riddare av Columbus , Veterans Administration , Independent Living Center eller utbytesprogram ersättning genom GM , Toyota , Ford , Honda eller Chrysler .
3

Leta en rörlighet installation specialist för att installera de handikappade modifieringar för van . Dessa anläggningar kan hittas i din lokala gula sidorna eller gå till National Mobility Equipment Dealers Association webbplats . Klicka " För konsumenter " och sedan " hitta en återförsäljare . " Ange ditt postnummer eller stat /provins och klicka på "Skicka ".

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105652.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.