Hur du anpassar en minibuss

Om du vill anpassa något är att göra eller ändra det till individuella preferenser. Många människor gillar att anpassa fordon, husbilar, båtar och fritidsfordon. En minibuss är ett fordon som kan bli väldigt kul att skräddarsy. Här är några idéer. Instruktioner
1

Bestäm din budget för att anpassa din minibuss. Detta kommer att ge dig en uppfattning om hur enkelt du behöver för att göra det eller hur utarbeta du kan gå.
2

Tänk golvet i din minibuss när du börjar att skräddarsy. Lägg ½-tums plywood till ditt golv och skruva ner till revbenen. Detta kommer att ge dig en slät yta för att tillämpa matta eller lövträd, beroende på vilket du föredrar. Addera 3 ledningar

Kör för alla önskade lampor eller brytare för att skräddarsy din minibuss innan du gör några andra ändringar på väggarna eller tak.
4

Förbered väggarna i ditt minivan. Använd isolering och ¼-tums plywood. Klipp din plywood för att passa dina väggar och skruva fast plywood till sidoribborna av fordonet. Detta gör att din ¼-tums plywood för att överensstämma med konturen av dina minivan väggar. Upprepa denna process för taket.
5

Fäst mattan på dina väggar och tak. Applicera lim på baksidan av din matta och även till plywood. Låt limmet torka. Limmet måste vara torrt innan du sätter din matta på plywood för att det att obligationen.
6

Lägg kaptenens stolar, en soffa, skåp och ett bord eller vad du föredrar för att anpassa en minibuss.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105557.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.