Hur man programmerar Keyless Entry på en 1995 Trans Sport

Första tillgängliga år 1990, är ​​Pontiac Trans Sport ett varumärke av mini van avsedd att konkurrera med liknande design som produceras av Chrysler Corporation. Medan den avsmalnande styling av minibussar är ganska vanligt idag, var Trans Sport är en av de första bilarna att presenterar denna design. Trans Sport var också den första mini van att erbjuda fjärr skjutdörrar, en funktion som snabbt kopieras av konkurrerande märken. Fjärrkontrollen som utlöser valfria skjutdörr och fordonet låses på 1995 Trans Sport kan omprogrammeras av ägaren om det behövs. Instruktioner
1

Demontera handskfacket i Trans Sport att komma åt avlägsna mottagaren dörrlås. Med handskfacket öppna, ta ut skruvarna som håller den på plats och dra plastlådan från instrumentbrädan. Mottagaren modulen är en svart låda med flera knappar.
2

Placera nyckeln i tändningslåset och vrid den till "på" läge. Starta inte bilen. På fjärrkontrollen dörrlås mottagarmodul, håll ner "program"-knappen i tio sekunder. De Trans Sport dörrarna låses och sedan låsa för att signalera att programmeringen har aktiverats.
3

Tryck på "program"-knappen igen, men släpp den omedelbart. Om du vill synkronisera en fjärrkontroll till bilen, trycker du på valfri knapp på fjärrkontrollen. Detta måste ske inom tio sekunder, eller mottagaren kommer att lämna programmeringsläget.
4

Synkronisera ytterligare fjärrkontroller genom att trycka på valfri knapp på var och en. Fordonet kommer att bekräfta genom att cykla dörrlås. Mottagaren återgår till normal drift om ingen knapp trycks in under tio sekunder.
5

tillbaka handskfacket genom att trycka den på plats och dra åt skruvarna för att hålla den på plats.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105654.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.