Hur man tar bort en front från en Ford Windstar

Automotive jätte Ford introducerade Windstar modell av minibuss 1995 som sätt för kunderna att säkert transportera sina familjer i stil. Liksom alla fordon, dock kan den Windstar vara i behov av vissa TLC, och i vissa fall den främre stötfångaren kan behöva tas bort för att antingen ersättas eller att få tillgång till strålkastarna. På så tänk på att eftersom stötfångaren är i huvudsak formas till fordonet, måste försiktighet iakttas för att inte oavsiktligt utlösa krockkuddar. Saker du behöver
Stoppklossar
Skiftnyckel
Phillips skruvmejsel
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Slå av tändningen . Blockera hjulen och dra åt parkeringsbromsen för säkerhets skull. Prop öppna huven och använd en skiftnyckel för att lossa och ta bort varje anslutning som leder till batteriet, igen för säkerhets skull, eftersom detta kommer att deaktivera airbag-sensorer och förhindra spridning.
2

Skjut domkraften under mittpunkten på framaxeln och höja Windstar främre änden tills framhjulen är ungefär två inches från marken. Ligg på marken på rygg, under frontend, och använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort varje skruv på stötfångarens undersida.
3

Ta bort varje sidoljus genom att skruva loss de bifogade muttrarna med en lämplig storlek hylsnyckel (storlek kan variera beroende på vilken årsmodell du äger). Skruva varje skruv med urtag på vardera sidan av stötfångaren och drag kraftigt utåt för att driva bort stötfångaren. När det är löst, lokalisera strålkastare sladdar och koppla var och en att befria stötfångaren från den främre änden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105806.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.