Hur du ändrar Bakljus på en 2000 Nissan Quest

Nissan sålde tusentals bilar och lastbilar under Datsun namn från mitten av 1930-talet till 1980-talet, då företaget bytt namn sina fordon med hjälp av Nissan namn. Som av 2010 bilar och lastbilar är fortfarande saluförs under Nissan namnet. The Quest är en minibuss infördes av Nissan 1993 och är fortfarande i produktion och med 2010. Den 2000 Nissan Quest minivan kom standard med en V-6 motor och automatlåda. Svansen glödlampor i din Nissan Quest kan lätt bytas på bara några minuter. Saker du behöver
Philips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna den bakre lyft grinden att avslöja baklykta håller skruvarna längs dörrkarmen på varje sida av fordonet. Ta bort skruvarna från bakljuset du vill ersätta med en Philips-skruvmejsel vrids i moturs riktning.
2

tag i församlingen bakljus med båda händerna och dra den rakt ut tills anläggningen clipsen släpper. Var medveten om att lampfattningen ledningar fortfarande kommer att knytas till den bakre delen av bakljuset.
3

Leta svansen uttaget glödlampa på baksidan av bakljuset och vrid den i en moturs. Dra kontakten ur bakljuset.
4

Dra glödlampan rakt ut ur sockeln och kassera den. Skjut på en ny glödlampa i sin plats tills den sitter ordentligt.
5

Tryck lamphållaren tillbaka in i hålet i bakljuset och vrid det i medurs riktning tills den låses på plats.

6

Skjut svans tillbaka ljuset montering i baksidan av van tills det snäpper på plats. Sätt tillbaka och dra åt de två fästskruvarna med en Philips skruvmejsel vrids i en medurs. Stäng hissen gate.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105611.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.