Ford Tourneo Specifikationer

Ford Tourneo är en liten lyxig minibuss produceras av Ford Motor Company. Det fanns två modeller av bilen under 2011: Tourneo Trend och Tourneo Limited. Tourneo Trend har plats för upp till nio personer medan Tourneo Limited har plats för upp till åtta. Drivlina

Ford Tourneo är utrustad med ett ekonomiskt 2,2-liters, 140-hästkrafter TDCi dieselmotor. Fordonet har en sexväxlad manuell växellåda. Bilen levereras med servostyrning. Den har farthållare och backstarthjälp, ett system som förhindrar att bilen rullar bakåt vid en hill-start.
Safety

En stel kropp innehåller avancerade effekter -skydd teknik. Standard funktioner innefattar en delad rattstång för att skydda föraren, front-side effekt-dörrbalkar, och deformationszoner som absorberar energi och minska effekterna av en inverkan. Den minibuss har också fyra hjul skivbromsar med låsningsfria bromsar, elektronisk bromskraftfördelning systemet och ett elektroniskt stabilitetsprogram.
Övriga specifikationer

Tourneo Trend och Tourneo Limited är utrustade med de senaste prylarna och har en verkställande taxi eller ett företag shuttle tenderar att ha. Tourneo Trend levereras med sekretess-tonade passagerare glas, Tomy tyg sits trim, en helt matta golv och främre luftkonditionering. Tourneo Limited funktioner 10-vägs justerbar uppvärmd förare och singel passagerarsätet fram och bak luftkonditionering, en velour trim och ett satellitnavigeringssystem med en 5-tums färgskärm.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105765.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.