Chevy Venture Specifikationer

Chevrolet introducerade Venture midsize minivan 1997. För en generation Venture var lönsamt för Chevrolet. Dock ledde under par säkerhetsomdömen och dålig försäljning till nedläggningen av Venture, och 2005 var bilens sista året. Den senaste Venture erbjöds i fyra modeller: Cargo Van, Plus, LS och LT. Motor och bränsleekonomi

2005 Venture har en 185-hästkrafter, 3,4-liters V6-motor med en 3,6-tums borrning, 3,3-tums slaglängd och en 9,5:1 kompressionsförhållande. Motorn uppnår maximala hästkrafter vid 5.200 rpm, och det blir maximalt vridmoment på 210 pund-fot vid 4000 rpm. 2005 Venture har en 25-liters bränsletank och får 17 miles per gallon i stadskörning och 24 mpg på landsväg.
Transmission och Drive Type

Varje 2005 Venture modellen kom med en fyra-växlad automatlåda med överväxel. Var och en är en front-wheel-drive bil med skivor fram och bak trumbromsar. Främre och bakre stötdämpare är gas-tryck, men LT har bakre luftstötdämpare. Rack-och-pinion styrning kom standard med alla Venture modeller.
Interiör och säkerhet

Cargo Van och Plus modellerna plats för upp till sju personer med front skålade säten och två rader av säten. LS och modeller LT plats för upp till åtta personer. Trasa sits trim kom standard för varje modell, och läder är också tillgängligt. Säkerhetsfunktioner för LS och modellerna LT inkluderar fyrhjulig låsningsfria bromsar, förarsidan och passagerarsidan fram och sidokrockkuddar. Låsningsfria bromsar och sidokrockkuddar fanns tillgängliga som alternativ för Cargo Van och Plus-modeller.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105763.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.