Hur man tvättar vita skåpbilar

Alla tror tvätta en bil är lätt, men när det gäller att tvätta vita skåpbilar, är det lätt att missa de svåra att nå platser. Det är viktigt att tvätta bort fågelspillning, väg skräp och andra material eftersom lämnar dem sitta på din färg för länge kan orsaka fläckar eller permanent skada på din van avslut. Saker du behöver
Soap
Bucket
Wand pensel
Rag
Shammy trasa
Visa fler instruktioner
1

Applicera en liten mängd tvål i hinken och fyll med vatten. Du kommer att vilja ha vatten till såpvatten och fylla skopan inte mer än halvfullt.
2

Förspolning fordonet att göra det lättare att sprida tvål på din van. Skölj uppifrån och ned, väta ner hela bilen.
3

Doppa trollspö i tvål hinken och börja tvätta van, börja med taket och arbeta dig nedåt. Arbeta från toppen till botten kommer att bidra till att du tvättar all smuts från van. Små cirkulära rörelser fungerar bäst.
4

Skölj taket och alla andra tvättade områden som du kan ha använt staven på, återigen arbeta dig ner. Lämnar tvål sitta på van för länge kan göra det nästan omöjligt att få bort.
5

Tvätta sidorna, fram och bak i van med trasan, med diskmedel hink vatten. Var uppmärksam runt fönster, hörn, registreringsskyltar, stötfångare och däck brunnar. När du har tvättat hela van, kan du tvätta däcken men se till att de är de allra sista du tvättar. Om du tvättar däcken innan van, kan det sprida fett och olja över ditt fordon.
6

Spola hela van, återigen börjar i toppen och arbeta dig mot marken. När detta är klart, ska du van att vara helt fri från smuts, pollen och annat skräp. Om du vill, kan du shammy din van, vilket är processen med att använda en läder trasa för att torka bort vattnet för att se till att inga vatten fläckar kvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105601.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.