Hur Pimp en minibuss

Det kommer en tid i livet när det praktiska i en minibuss kan vara svårt att ignorera. Tack och lov, är du inte fast med en fabriksmonterad utfärdat minibuss. Du kan pimpa din minibuss till ett fordon som gör att du kan ha praktiska och en åktur värd att upptäckas. Instruktioner
1

Installera Gull Wing dörrar. Du måste installera nya gångjärn och lås som tillåter de bakre sidodörrarna att glida uppåt snarare än i sidled. Dessa dörrar kallas Gull Wing dörrar eftersom de liknar vingar av en fiskmås. Det finns flera hybrid varianter av en mås vinge dörr som även ger dig pimped ut ser du önskar.
2

modifiera passagerarsäten. Ändra dina passagerarsäten från ordinarie kapten stolar till snurrstolar. Du måste upprätthålla säkerheten genom att ha ett låssystem på plats medan bilen är i rörelse. När bilen står stilla, kommer en 360-graders vridbar låta dina passagerare att njuta av resten av din pimped ut tillägg.
3

Fäst plasma-TV med minibuss. Istället för toning dina fönster, installera en 40-tums plasma-TV på respektive dörr. Om du vill kan du bifoga en plasma-TV på baksidan av minibuss. Du måste installera en hiss för den TV som kommer att vända TV platt på taket medan du kör.
4

Hook upp din media utrustning. Installera en DVD-spelare eller spelsystem som kommer att ansluta till din plasma-TV. Andra alternativ är att installera en parabol eller tv-antenn.
5

Installera en drink kylare i mitten facket. Inte bara kommer du njuta av att ha en kall drink på en varm dag, kommer dina passagerare att gilla det också.
6

Pimp utsidan av minibuss. Välj en ny färg färg och accent färg färg som passar din personlighet. Uppgradera dina fälgar till Chrome.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105556.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.