Hur man byter en förlorad nyckel för en 2006 Toyota Sienna

Byta en förlorad nyckel för en 2006 Toyota Sienna är ganska enkel . Du bör ha fått minst två typer av nycklar när du köpte din bil . Två huvudnycklar och en sub nyckel. De huvudnycklar kommer att arbeta på alla lås i bilen , medan sub -tangenten inte fungerar på handskfacket . Instruktioner
1

reda på om din bil har systemet startspärren ( ett stöldskydd ) eller inte . Dina nycklar kommer att se olika beroende på vilket system du har . Bilar med startspärren systemet kommer att ha en tjock svart eller grått lock nära toppen av nycklarna , medan bilar utan detta system kommer att ha nycklar med ett grått lock nära toppen av en av huvudnycklar och därefter två nycklar utan färgade lock nära toppen .
2

Titta på nyckeln nummerplåten som bör knytas till en av dina nycklar . Den viktigaste siffran är vad en Toyota -återförsäljare måste göra dubbla nycklar .
3

Besök en Toyota återförsäljare . Med hjälp av nyckeltal , kan du beställa nya nycklar . Om du har systemet motorns startspärr , måste du ha minst en av huvudnycklar för att göra en kopia . Om din 2006 Toyota Sienna har systemet startspärren och du gör din egen dubbla nyckel , kommer det inte att fungera vid start av motorn . En särskild inbyggd transponder chip sitter i nyckeln , och din återförsäljare kan göra det . Om du har förlorat alla dina huvudnycklar och du har systemet motorns startspärr , då hela systemet måste bytas . Nya nycklar kan inte göras utan att byta systemet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105600.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.