De 2005 Honda Odyssey EX-L Specifikationerna

Den 2005 Honda Odyssey var en vinnare i JD Powers "mest tilltalande Compact Van" utmärkelse. JD Power betygsatt Odyssey prestanda och design som "över genomsnittet" och gav den högsta betyg i komfort, men rankas det Odyssey övergripande driftsäkerhet som något under genomsnittet. Betydelse

2005 Honda Odyssey EX-L är en fyrdörrars minibuss med en automatisk femstegad växellåda och en 3,5-liters V6-motor. Den "L" betecknar en skinnklädsel.
Typer

2005 Honda Odyssey EX-L var tillgänglig med flera andra trim alternativ. En av dessa var den bakre Entertainment System eller RES alternativet, vilket gav en DVD underhållning paket med en 9-tums skärm. En annan EX-L alternativet var navigationssystemet eller NAVI alternativet med röst aktiverat navigering.
Funktioner

Standard funktioner i Honda Odyssey EX-L ingår kryssning kontroll, bak luftkonditionering, dubbel strömförsörjning skjutdörrar, och en makt soltak. Ytterligare plussidan är bilbarnstol ankare och säkerhetslås, främre, bakre och tredje raden huvudet krockkuddar och förvaring undertill sätena och på baksidan av sätena hela minivan
Storlek
<. br>

Edmunds automatisk granskning webbplats klassificerar Honda Odyssey som en stor minivan. Den maximala sittplatser är åtta passagerare.

2005 Odyssey bränsletank har en kapacitet på 21 liter gas. Odyssey tjänade EPA beräknade betyg bränsleekonomi på 17 miles per gallon i stadskörning och 26 på motorvägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105655.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.