Hur att stänga av varningen Säkerhetsbälte /ringklockan på en Dodge Caravan

Efter mycket läsning på webben och en hel del trial and error, har jag slutligen räknat ut hur man stänger av irriterande klockspel Dodge minivan gör när du inte 't spänna fast säkerhetsbältet. Detta fungerar med min 2007 Dodge Grand Caravan, men andra år och modell Dodge bilar kommer förmodligen att fungera lika bra. Den ringklockan är speciellt irriterande om du bara kör bilen in i garaget på natten eller kör sakta på en parkeringsplats eller runt kvarteret. Endast ringklockan kommer att stängas av, kommer säkerhetsbältet varningslampan fungerar fortfarande som det alltid gjort. Instruktioner
1

Få i förarsätet på bilen. Sätt nyckeln i tändningslåset, men inte slå på den. Spänna fast säkerhetsbältet.
2

Dra ett gäng bilbälte slack ut så du kan ha lite utrymme att arbeta.
3

Vrid nyckeln till på plats (du behöver inte starta bilen) och vänta på säkerhetsbältet varningslampan att stänga.
4

unbuckle säkerhetsbältet, och vänta på säkerhetsbältet varningslampan att gå på.
5

Buckle säkerhetsbältet och vänta på säkerhetsbältet varningslampan att gå ut.
6

Upprepa ovanstående två steg, knäckning och unbuckling säkerhetsbältet två gånger som hamnar med säkerhetsbältet bucklig. Var noga med att vänta på ljuset för att slå på eller av varje gång. Du måste fylla i detta inom 60 sekunder. Om du hör ett klockspel medan du gör detta, stänga av bilen och börja om.
7

Stäng av bilen. När du gör det kommer en enda klämta höras så att du vet att du har slutfört programmeringen. Om du inte hör ringklockan, måste du starta hela processen igen. Det verkar helt galet, jag vet, men det är så det är gjort. Lycka till!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105582.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.