Hur man byter Mellanöstern Bromsljus på en Ford Freestar

Byta mitten bromsljus på en Ford Freestar är en lång, men enkel, process. Som mitt bromsljus är en enda enhet, kan du inte bara byta ut lampan. För att byta bromsljus, måste du ta bort kåpa från liftgate. Det är en enkel process som endast kräver användning av en skruvmejsel. Saker du behöver
rena handskar
stjärnskruvmejsel
ersätter mitt bromsljus
Visa fler instruktioner
1

Stäng av Freestar motorn, och sätta på de rena handskar. Du bör alltid använda handskar när du utför underhåll på din bil.
2

Öppna liftgate. Ta bort de tre skruvarna på toppen av insidan av dörren. Ta bort de fyra skruvarna i botten på insidan av dörren, inklusive de två skruvarna på den bakre dörrhandtag. Var försiktig när du tar bort de sista skruvarna, som trim panel kan falla. Stöd trim panel som du tar bort de sista skruvarna.
3

Ta bort bakluckans beklädnaden från fordonet. Placera det försiktigt på golvet. Ta bort muttern torkararmen, ta sedan bort enheten torkararmen från den bakre vindrutan.
4

lossa de elektriska anslutningarna från trim panel, genom att klämma ihop flikarna och dra kontakterna ut. Ta bort de fyra skruvarna från mitten bromsljus montering, och dra aggregatet av.
5

Placera den nya monteringen på kåpa och fäst de fyra skruvarna. Anslut de elektriska kontakterna i trim panel, vilket gör att de snäpper fast.
6

Sätt tillbaka muttern torkararmen och torkararmen montering på bakrutan. Placera försiktigt kåpa tillbaka på liftgate.
7

Sätt tillbaka de fyra skruvarna och handtag i botten av dörren. Sätt tillbaka de tre skruvarna längst upp på insidan dörren. Stäng liftgate.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105797.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.