Hur får Delar till en minibuss

Folk älskar sina minibussar. De är den perfekta familjen fordon för långa resor eller bara ta barnen för pizza efter fotbollsspelet. Minibuss ägare är upptagna människor som behöver hålla sina skåpbilar körs i toppskick. Läs vidare för att hitta tips för att hitta nya och begagnade bildelar till din minibuss. Instruktioner
1

Besök online-auktion webbplatser som eBay Motors. EBay hävdar att göra en stor volym bildelar verksamhet, med en automatisk del eller tillbehör som säljs varannan sekund på webbplatsen.
2

Titta igenom bildelar kataloger. Återförsäljare såsom JC Whitney eller 1A Auto bär oftast svåra att hitta delar till din minibuss. De flesta företag kommer att leverera var som helst i USA.
3

Kontrollera begagnade bildelar återförsäljare som Usedcartruckparts.com. Fyll i ett formulär och få ett mail svar med detaljer och kostnad. Tidning eller bil tidningen platsannonser är en annan bra källa för begagnade bildelar för din van.
4

Drop av en automatisk bärgning gård. Detta fungerar bra om du är patient och vet exakt vad du behöver, men inte vill spendera massor av pengar.
5

Gå en online minibuss klubb. Alla har forum där du kan ställa frågor och dela information. Vissa har redan ett ämne för delar. Om ämnet inte redan finns skapar du den.
6

Gå till en lokal bil show och prata med andra minivan ägare. Vissa ägare närvara vid dessa evenemang i syfte att sälja eller byta delar.
7

Beställ delar från din lokala bildelar leverantör eller återförsäljare. Uppenbarligen är detta ofta det dyraste alternativet, men du också få prata med någon personligen om dina behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105555.html

Previous: No
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.