Konvertera en Dodge Caravan Into ett handikappanpassat Van

I van modifiering marknadsplatsen, kan personer som har ett funktionshinder har en van omvandlas till en handikapp-tillgänglig van att möta deras individuella behov. Detta ger självständighet som var onåbar för tidigare generationer. En Dodge Caravan är en minibuss som kan konverteras med tillgängliga fordon modifieringar. Konvertering till fordonet bör göras av en professionell återförsäljare. Instruktioner
1

Nedre golvet i Dodge Caravan och har en ramp installerad. Golvet sänks 10 inches tillåter att en individ i en rullstol att komma in i van, genom skjutdörren, med tillräckligt huvudutrymme. Rampen styrs med en fjärrkontroll eller med tryckknappar inuti Dodge Caravan.
2

Installera en överföring plats att komma ur rullstolen in i förarsätet. Denna typ av säte flyttas tillbaka från ratten och vänder för att möjliggöra säker överföring inne i van. När du är på plats, vrider stolen kontroll och flyttar dig tillbaka till körläge.
3

Installera infällbara tie downs eller en Easy Lock-system för att säkra rullstolen eller skoter så det kommer inte gå i transit.
4

Installera en skoter hiss. Denna modifikation lyfter skotern i van, och den enskilde kan stå för att överföra till förarsätet. Hissen kan installeras för att få rullstolen antingen genom skjutdörr eller ut på baksidan av van.
5

Bestäm vad Handikappvänlig modifiering individen kommer att behöva driva. Ändringar inkluderar handkontroller att accelerera och bromsa, en vakt för gaspedalen och bryta för att lindra oavsiktlig användning, eller en joystick för att styra bilen. En pekplattan kan installeras för att styra lampor, farthållare, klimatreglering, fönster och lås samt att starta Dodge Caravan. Ett röstkommando inslag är också tillgänglig för att eliminera behovet av att använda händerna för att styra dessa inre egenskaper.
6

Enligt Mike Murphy, talesman för IMED Mobility i Roseville, Minnesota, dessa omvandlingar och andra att finns tillgängliga, kan göras i enlighet med behoven hos den person som kommer att köra bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105871.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.