Chevy Volt specifikation

2011 års Chevrolet Volt, en plug-in el /bensin hybrid fordon, väntas bli en av de mest bränslesnåla fordon i världen. Fordonet var planerad att börja säljas i december 2010. Ett köp av en Chevy Volt skulle berättiga ägaren för en $ 7500 Federal skattereduktion. Motor

Chevy Volt kommer att ha ett litium-jon-batteri som kan ge tillräckligt med ström till elmotorn, rankad på 149 hästkrafter, att resa 40 miles i staden. Den Volt kommer också med en 1,4-liters fyrcylindrig motor som antingen drivs med bensin eller "E85" (en blandning av bensin och etanol) för att ge el till motorn, kan resa 300 miles. En 120-volts laddning sladd medföljer fordonet för att ladda batteriet.
Fuel Economy

Volts bensin generator kan uppnå 40 miles per gallon när det tar över för batteripaketet. Med både bensin-och elförbrukning i beaktande, uppskattade Edmunds.com att Volt kan uppnå motsvarande 230 mpg.
Transmission

Istället för en konventionell sändningen kommer Volt använda en reduktionsväxel för att driva framhjulen. Addera Yttermått

Volt blir 177,1 inches lång, 70,4 inches bred, med en höjd på 56,6 inches och en hjulbas på 105,7 inches. Addera Safety

Volt kommer som standard med fyra hjul låsningsfria bromsar, en passagerare och sidokrockkuddar, antisladdsystem och antispinnsystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105422.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.