Definition av hur hybridbilar Work

Hybridbilar är en vanlig typ av hybrid elektriska fordon kända för sin enastående bränsleekonomi . Till synes komplicerade , är deras verksamhet mycket enklare än många uppfattar . Definition

Per definition är ett elektriskt hybridfordon en som kombinerar kraften hos en traditionell förbränningsmotor med effektiviteten av ett elektriskt , batteridriven motor .
Smaller motor

Tillägget av elmotorn möjliggör användning av en mindre , mer effektiva motorer , vilket bidrar till att förbättra bränsleekonomin .
Electric Power < br >

elmotorn används för extra acceleration och att driva fordonet tomgång eller kör sakta . Detta gör det möjligt för motorn att stänga av sig själv , vilket ytterligare förbättrar bränsleekonomin . Addera Regeneration

Batteriet som driver elmotorn regenereras under bromsning genom att omvandla kinetisk energi av ett fordon i rörelse till elektricitet .
bensin effekt

bensinmotor behövs fortfarande för att öka driving range och makt . Ändå har dessa fordon varit kända för att gå mer än 500 miles på mindre bränsle och utan att behöva laddas .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105377.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.