Hur Ren Diesel Fuel Off of Concrete

Dieselbränsle är en allmän term, som kan hänvisa till någon typ av bränsle som används i en dieselmotor. Detta kan innefatta en oljebaserad bränsle eller ens raffinerad matolja. Den vanligaste typen av diesel som används idag är oljebaserad bensin formel. Detta kan vara skadligt för husdjur eller människor som inandas för mycket av rökgaserna. Dessutom kan det vara dödlig om den intas av ett husdjur eller en person. Diesel spill är vanligt när man arbetar med en dieselmotor. Rengör eventuella bränslespill snabbt och effektivt. Saker du behöver
Industri fan
Kattsand
Broom
Sopskyffel
Visa fler instruktioner
1

Ventilera området. Om du arbetar i ett garage eller verkstad, öppna fönster och använda en industriell fläkt. Ångorna från dieselbränsle är skadligt om du inte vidta lämpliga åtgärder.
2

Släck alla öppna lågor i området av dieselbränsle. Dessutom flyttar brännbara material direkt.
3

Strö kattsand över dieselbränsle på betongen. Sprid ut det jämnt över hela området. Vänta i cirka 10 minuter för kattsand för att suga upp bränslet.
4

Använd kvast att sopa kattsand i sopskyffel. Kassera det ordentligt i en soptunna utan brännbart material.
5

Upprepa steg 3 och 4, om någon diesel är fortfarande närvarande. En tillämpning av kattsand kan inte städa upp hela området. Du kan sluta med två eller tre hinkar med strö för denna syssla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105055.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.