Hur man gör ett kök Shabby Chic

En shabby chic kök signum är dämpade eller sol-blekta färger nödställda skåp och möbler, vintage-letar tyger och antika tillbehör, ungefär som en bodde i stuga känsla. Du kan slutföra denna look för mycket lite genom att handla på secondhand butiker, med saker du har runt huset och vissa DIY målning och slipning. Saker du behöver
träbord och stolar
Paint Penslar
och rullar
trasa
färgborttagningsmedel
Sandpapper
Primer
Rags
klistra vax
Vintage-stil tyg gardiner
Bordstabletter
Färska blommor och vas
Antika ljusstakar
Visa fler instruktioner
1

Måla en sol-bleka färg på ditt kök väggar, såsom persika eller grönt.
2

Ta dörrar och någon hårdvara från din skåp och benen från din tabell. Skala av färg och sand alla ytor skåp, dörrar, bord och stolar.
3

Måla på ett lager grundfärg vid behov på skåp, dörrar, stolar och bord. Efter det är torrt, applicera ett tunt lager av en pastellfärg. Låt torka. Följ med ett skikt av vit eller grädde färg.
4

Slipa ytorna att tunna vita färgen och ta bort det helt i vissa områden som skulle vara naturligt slitna, till exempel hörn. Med en fuktig trasa, torka alla slipdammet off. Applicera ett lager pasta vax med en ren trasa och låt det dra i natten.
5

Återkoppla bordsbenen och skåpdörrar och hårdvara.
6

Hang vintage tyg gardiner med antika utseende gardinstänger, omtag och krokar. Ställ ner mats tyg plats på bordet i färgkoordinerade men inte nödvändigtvis matchande mönster. Center en vas med färska blommor på bordet tillsammans med antika ljusstakar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105082.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.