Hur Täck avgasskorstenen Vid transport av Cummins

Cummins är en dieselmotor tillverkande företag som levererar motorer för alla typer av applikationer, till exempel 18-hjul långtradare, pickups, tunga schaktning utrustning och även generatorer. Avgasskorstenen är ett vertikalt avgasrör som ventiler brända kolväten upp och bort från lastbilen till atmosfären. När en rigg med en Cummins dieselmotor måste transporteras snarare än driven, måste du täcka den övre delen av skorstenen för att korrekt föra smuts, skräp och fukt ur motorns cylindrar. Saker du behöver
avgasrör regnskydd
Måttband
Wrench
gammal trasa
Sax
Silvertejp
Plastpåse
Visa fler instruktioner

1

Bolt på en vertikal-avgasrör regnhatten, tillgängliga i butiker traktor försörjning, långtradarcaféer eller vissa butiker auto. Mät längden över toppen för rätt storlek, placera sedan locket på toppen av stacken och dra åt klämman för att hålla den på ett säkert sätt.
2

Komprimera en gammal trasa i dina händer och sätt den i avgasskorstenen. Wrap tejp över den överst i stacken och infogas trasa, med hjälp av sax för att klippa bandet till en ungefärlig längd av ca 6 inches. Skär flera remsor av tejp för att säkert täcka trasan inuti stapeln, samtidigt som du trycker tejpen ordentligt på plats för en tät försegling.
3

Cover avgasskorstenen med en vanlig plast matkassen, sedan linda tejp över plasten för att säkra det på plats. Vira lite silvertejp horisontellt över röret för att täcka alla de plast för en vattentät tätning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105113.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.