Om Diesel Hybridbilar

Dieselbilar har funnits sedan 1936 och har ett välförtjänt rykte för sin högre bränsleeffektivitet. Som bränslesnåla hybridbilar blir allt populärare, är det inte förvånande att diesel hybrider har börjat göra sitt utseende. Kombinationen av dieselmotorn och hybrid konceptet ser ut att bli en vinnare i effektivitet och "grönska." Identifiering

En hybrid är ett fordon som använder två eller flera kraftkällor för framdrivning. I bilar, detta oftast refererar till ett elektriskt hybridfordon (HEV), som bygger på både en elmotor och en förbränningsmotor. Detta görs i ett försök att uppnå större bränsleeffektivitet. Petroleumbränslet Engine Assistance modell av hybrid bygger huvudsakligen på dess förbränningsmotor, med den elektriska
Överväganden

Motorn är i stånd att endast låga hastigheter. Vanligtvis kommer denna modell att använda elmotorn vid tomgång, och sedan använda den för att accelerera upp till ca 20 eller 25 mph. Då kommer den bensindrivna motorn startas automatiskt och ta över för att ge framåtdrivande power.The Toyota Prius är ett exempel på denna typ av hybrid.

Electrical Engine Assistance modell av hybrid använder en lägre effekt förbränningsmotor motor, inriktad kring maximal bränsleeffektivitet. För att uppnå extra kraft för saker som klättring kullar eller hård acceleration, bilen har en elmotor som sparkar in för att ge extra kraft. Honda hybrider arbetet med denna princip.
Överväganden

En dieselmotor är en förbränningsmotor design som använder luft kompression för att antända bränslet i cylindern, istället av tändstift används i konventionella motorer. Dieselmotorer är mer bränsleeffektiva, och även producera betydligt mindre kolmonoxid än konventionella motorer. De kan också köras bort av biodiesel bränslen (även om en blandning av petroleum diesel och biodiesel skulle vara mer normalt). Denna kombination av faktorer kan göra en diesel hybrid ännu mer attraktiv för någon på marknaden att välja en energieffektiv, miljövänlig bil.
Typer

Citro & # XEB, n C-Cactus, och Peugeot 308 är alla diesel hybrider som antingen är närvarande på marknaden, eller väldigt nära verkligheten. Men båda dessa bilar är fransk-made och för den europeiska marknaden. Citroen och Peugeot bilar inte exporteras till USA i stor skala eller allmänt tillgängliga där. Ergo, det finns mycket få hybrid dieslar finns eller på väg i USA och en betydande andel av dem som inte var specialbyggda och modifierade från andra fordon som använder eftermarknaden kit.
Potential

Volkswagen har gjort ett offentligt åtagande att införa hybrid versioner av alla sina modeller i framtiden, med Golf och Polo hybrider kommer inom en snar framtid. Den nuvarande VW hybrid diesel konceptbil är en Polo, men Polos är för den europeiska marknaden, inte allmänt tillgängliga i USA, och detta kan fördröja uppkomsten av en VW hybrid diesel. Hit hör diesel hybrider, även om detaljerna ännu inte finns tillgängliga. Chevrolet kommer att införa en hybrid diesel version av Volt under 2010.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105053.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.