Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur att rengöra en Suzuki SJ410 Förgasare

Förgasaren reglerar hur mycket luft och bränsle går in till motorn. Om du misslyckas med att hålla ett välskött förgasare i din Suzuki SJ410 så hittar motorn blir mindre lyhörda och köra ur synk mycket mer. Rengöring en SJ410 förgasare tar mycket fysiskt våld, eftersom du måste ta bort den först. Du borde egentligen bara försöka denna process om du har tidigare kunskap om bilar. Om inte, då är det bäst att ta din Suzuki till en mekaniker. Saker du behöver
Rengöringsmedel
insexnyckel
Gummihandskar
Tryckluft
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla fem kablar som är gå in i SJ410 förgasaren. Dessa trådar är för gasspjället, PCV slang, kall choke rör, vakuum och gasledningen. Gasvajern kan hittas nära botten till vänster på SJ410 förgasaren. Skruva loss de fyra skruvarna på undersidan av SJ410 förgasare med insexnyckel för att ta bort den från Suzuki.
2

Ta bort plasten på SJ810 förgasaren. Blötlägg förgasaren i en stark rengöring lösningsmedel och låt dra över natten.
3

Torka av lösningsmedel med en trasa när du bär gummihandskar. En stark rengöring lösningsmedel kan vara farligt för känslig hud. Spraya en burk med tryckluft in i varje hål av SJ410 att rensa ut eventuella smutspartiklar kvar i förgasaren.
4

Sätt tillbaka alla skruvar och varje tråd i förgasaren. Du bör nu ha en sund drift och rengör SJ410 förgasare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103153.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.