Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man bär en Hi-Lift Jack i en Wrangler

En Hi-Lift Jack är en av de mest väsentliga delarna av alla Jeep Wrangler accessoarer. Även om inte en fabrik inkluderade föremålet, har Hi-lyftdomkrafterna blivit ett återkommande inslag för eftermarknaden uppgraderingar på jeepar, på grund av det faktum att de gör byta däck och tillgång underredet mycket lättare när du är strandsatta ute i skogen. För att säkerställa ständig tillgång till din Hi-Lift Jack när du behöver det, innebär den bästa lösningen att montera den på den främre eller bakre stötfångaren på din jeep så att du alltid har snabb och enkel tillgång. Saker du behöver
Hi-domkraft och monteringstillbehör
metall borr
Måttband
Marker
Skyddsglasögon
Hammer
Hålslag
Drill
Wrench set
Visa fler instruktioner
1

Öppna Hi-Lift tillbehörssats och sortera igenom de olika delarna, inklusive fästen, bultar och tillhörande brickor och muttrar. Köp en metall borr samma storlek som de bultar. Ta bort alla tillbehör monterade på stötfångaren du väljer för Hi-Lift. (Till exempel kan du ha dimljus på framsidan ditt rikligt och kan behöva ta bort dem innan du installerar Hi-Lift).
2

Håll Hi-Lyft upp mot stötfångaren, och position det därefter. Mät med ett måttband för att centrera den exakt. Placera fästena mot stötfångaren i det område där du vill installera dem, och markera mitten av bulthålen med en markör. Lägg allt på marken, och tryck på metallen något på varje märke med en hammare och hålslag.
3

Sätt på dig skyddsglasögon. Borra igenom stötfångaren med borr och metall bit att rensa ut hålen för bultarna. Placera borrkronan på gängade ut där metallen är något indragen, och tryck lätt samtidigt långsamt utlöser borren. Öka till full hastighet när du har startat borren och borra genom stötfångaren.
4

Ställ in fästena på plats på stötfångaren. Centrera dem över hålen du just borrade, och slot lämpliga bultar, brickor och muttrar på plats. Dra åt muttrarna på änden av bultarna med skiftnycklar, och montera Hi-Lift jack på konsolerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103176.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.