Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man använder en Front Hitch

En frontlyft får inte vara så populär som en svans skumt , men det ger ändå en stor tjänst . Du kan använda denna komponent för många olika uppgifter på många olika sätt . Front missöden är oftast ses på lastbilar och större fordon såsom 18 -hjulingar . Använda en frontlyft är inte så svårt som det ser ut , det i slutändan beror på bogsering projektet . Saker du behöver
Vehicle
Winch
Kabel
Visa fler instruktioner
1

Anslut släpvagn eller kedja till frontlyften . Drivrutiner dra släp brukar använda svans missöden , men du kan också placera en trailer på framsidan --- när du säkerhetskopierar släpet i en stram plats , till exempel .
2

Lås släpet ner på dragkroken , du kan säga att du har låst det säkert när släpet stiftet låser ner . Chansen finns att du inte kommer att resa långt med en frontlyft , så du kommer inte att behöva ett hänglås .
3 p Om att använda en vinsch , linda kabeländen från vinschen runt objektet du försöker att dra tills det har gjort en fullständig loop .
4

Hook änden av kabeln till den ledande kabel linje som kom från vinschen . Nu har du en säker lås på ditt objekt . Antingen hand - vev eller vända på strömbrytaren på vinschen för att veva in lasten .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103054.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.