Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Yamaha 700 Raptor specifikation

Yamaha 700 Raptor är en all-terrain fyrhjuling som marknadsförs som Yamahas mest kraftfulla sport ATV. Förutom dess stora motorn är Raptor en lång fjädringsväg och en hybrid stål och aluminiumram tänkta att förbättra terrängegenskaper. Raptor 700 har också komfort och bekvämlighet funktioner som en digital mätare och en tumme gasreglaget. Motor

2011 Raptor 700 har en 686cc vätskekyld, fyrtakts motor med fyra ventiler i en enda överliggande kamaxel konfiguration. Denna motor har ett hål med 102 mm, en slaglängd av 84 mm och ett kompressionsförhållande på 9.1:1. Den har en elektrisk startsystem, en fem-växlad växellåda med backväxel och en våt lamellkoppling.
Bromsar och fjädring

fronten, 2011 Raptor har dubbla ventilerade hydrauliska skivbromsar med dubbla kolvar. I baksätet, har en ventilerad hydraulisk skivbroms med en självjusterande parkeringsbroms fungerar. Dess främre hjulupphängningen är en oberoende dubbla triangellänkar med piggy-back high-/low-speed kompression, retur och gängad förspänning justering. Dess bakre fjädring är en gjuten aluminium swing arm med rebound, high-/low-speed kompression och gängad förspänning justering.
Övriga specifikationer

ATV har en hjulbas längd av 50,4 inches och är 72,6 inches lång, 46,1 inches bred och 44,5 inches hög. Sitthöjden är 32 inches. Raptor 700 väger 422 pounds. Den har långa YZ-stil säten, multi-reflektor 30-Watt Krypton strålkastare, en LED-bakljus och en 2,9-liters bränsletank med Yamaha bränsleinsprutning (YFI).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103085.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.