Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Så här byter du Sadelöverdrag i en Jeep Commander

När stolsklädseln rip, reva eller annat sätt skadas i din Jeep Commander, det tar bort det unika personliga kontakten som du har gett ditt Commander. Processen att ersätta klädsel på din Jeep Commander är ganska enkel. Det här jobbet tar dig inte mer än 10 minuter att fylla på din Jeep Commander. Jeep har många olika typer och stilar av klädsel som du kan välja från. Instruktioner
Seat Demontering
1

Höj huvudet vila tills det inte längre kommer att röra sig uppåt. Tryck på knappen på sidan av de stödjande hålen på toppen av huvudstödet, släppa huvudstödet från ryggstödet. Dra huvudstödet ur sätet.
2

Dra den yttre foder bort av blixtlåset för att exponera dragkedjan. Packa upp locket och lossa hakarna som ansluter sittunderlag till sätets ram.
3

Dra klädseln från hela sätet i botten och på sidorna av stolen. Dra klädseln från toppen sedan över ryggstödet för att ta bort den från sätet.
4

Knyt upp klädseln i botten av huvudet vila och dra bort locket.


Seat Cover ersätter
5

Skjut den nya klädseln över ryggstödet på stolen. Kontrollera att den främre delen av klädseln är riktad mot instrumentbrädan och den bakre delen av klädseln är vänd mot baksätet.
6

Dra ned klädseln över botten av sätet på vänster, höger och främre sidorna om sätet sedan ansluta krokarna till underredet säkrar locket till sätet.
7

tillbaka nackstödet på sätet. Tryck nackstödet nedåt tills den låses på plats. Det klickljud kommer att innebära att nackstödet sitter fast ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102906.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.