Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Specifikationer för Quadzilla

Quadzilla är det gemensamma namnet för Suzuki LT500R , en all - terrain fordon som säljs av Suzuki mellan 1987 och 1990 . Den får sin djuriska moniker från storleken av dess kraftfulla motor . Var och en av de fyra årsmodellerna hade en annan bokstav i samband med sitt namn . År 1987 kom den H -modellen, är I- , och så vidare. Mått

Quadzilla är 75,6 inches lång , 47,4 inches lång och 43,7 inches hög , med en 53 - tums hjulbas . Platserna är 31,1 inches hög . Den Quadzilla s markfrigång är 4,3 inches , och dess torrvikt är £ 392 Den har en 2,8 - meters svängradie .
Motor och bränsle

Quadzilla drivs med en 499,5 - cc motor . Dess slaglängd och håldiameter är båda 3,4 inches . Den kompressionsförhållande för motorns brännkammare är 7.2:1 . Den överför kraften till alla fyra hjulen via en femväxlad manuell växellåda , med ingen backväxel . Dess Bränsletanken rymmer upp till 3,5 liter .
Övriga funktioner
funktioner

prestanda på Quadzilla inkluderar en platt - side Minuki förgasare , en växeldrivna counterbalancer och Suzuki Automatic avgasrening , en dynamisk effekt ventil som tillåter mer kraft vid alla varvtal . Den all - terrain fordon har också en T - typ sits som vaggor föraren svängar , en högeffekt halogen strålkastare och aerodynamiska fendrar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103179.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.