Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur vill bifoga en Hi-Lift Jack till en Land Rover Defender

Ungefär som andra terrängfordon, kan Land Rover Defender förses med tilläggsfunktioner, såsom Hi-Lift Jack. Denna skräddarsydda tillbehör är utformat för att hjälpa förare handskas med platt däck och andra underrede frågor när ett garage eller en bil hiss är inte lättillgänglig. Saker du behöver
Hi-domkraft och monteringstillbehör
metall borr
Måttband
Marker
Skyddsglasögon
Hammer
Hålslag
Drill
Wrench set
Visa fler instruktioner
1

Håll i hi-lyftdomkraften upp mot den främre eller bakre stötfångaren (baserat på vad du föredrar) så att det lägger på sin sida, horisontellt. Se till att den inte stör andra tillbehör, såsom dimljus eller en vinsch. Placera den i mitten, och använder ett måttband för att vara exakt. Har en vän Håll domkraften på plats medan du placerar fästen på stötfångaren.
2

Markera mitten av hålen för fästet med en markör, och ta hissen. Använd ett hålslag för grop stötfångaren på motsvarande märken, och placera bit metall borr på dimpled avsnitt. Borra genom stötfångaren på alla de markerade punkterna för bultarna som håller konsolen på plats.
3

Montera konsolerna på stötfångaren. Placera dem över hålen du borrade och pressa bultarna genom motsvarande hål. Montera brickorna på baksidan och skruva åt muttrarna på plats för hand tills de kan gå längre, sedan avsluta dra åt dem med en skiftnyckel. Placera domkraften på konsolerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103208.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.