Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur man identifierar Skruvar förgasarinställningen

Identifiera skruvarna förgasarinställningen är ett ganska enkelt jobb som kan göras på bara några minuter . Det finns i allmänhet två justerskruvar på förgasaren , en lufthastighet justering och en bränsleblandning justering . Justeringsskruvarna är antingen både i den främre delen av förgasaren eller en på varje sida . Om du har en yttre choke stav leder från insugningsröret till förgasaren , kommer lufthastigheten ställskruven vara på pipan bredvid choken stången . Instruktioner
1

Parkera bilen borta från trafiken . Stäng av motorn och ställ in nödbromsen . Lyft huven och låt motorn svalna . Avlägsna aggregatet luftrenaren som täcker förgasaren genom att avlägsna vingmuttern från toppen. Lyft luftrenaren från förgasaren och ställ den åt sidan .
2

Titta på botten av förgasaren , i fronten och på båda sidor . Generellt finns det två justerskruvar , antingen framför förgasaren eller en på varje sida .
3

Lokalisera de två försänkta skruvar som har vanlig skruvmejsel slots . Dessa förgasaren justerskruvar har fjädrar bakom huvudet för att ge spänning för mer exakt justering .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102219.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.