Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man lägger ett däck i ett bakdäck Mount av en Ford F350

En av fördelarna med den bakre däcket monteras på en Ford F-350 är att den ligger under flaket. Denna placering håller din reservdäck från att ta upp plats i sängen. Processen att sätta ett däck i den bakre däcket fästet av en Ford F-350 är tillverkat allt lättare genom Ford ha inkluderat alla verktyg du behöver i däcket jack kit tillhandahålls med fordonet. Du kan få din fritid i bakre fästet i ca 15 minuter. Instruktioner
1

Öppna den främre passagerardörren. Tryck ned flikarna på plasten sidopanelen av sätet och dra panelen bort från sätet så att du kan se nedanför.
2

Ta bort vingmuttern bulten som håller Ford F-350 däck jack in under passagerarsätet. Dra däcket uttaget anges.
3

Montera länkarmen av däcket jack set. Dessa är de långa bitar med lås bollar på varje ände som knäpps ihop till en bar med en krok ca 4 meter lång. Den sista biten har en kvadratisk skurits ut ur mellanfraktion plats i slutet av kontrollarmen genom detta hål. Den sista biten bildar en "T"-handtag för kontrollgruppen. Du behöver inte själva däcket uttaget ur satsen.
4

Stå vid bakre stötfångaren för din Ford F-350. Titta till höger om mitten av stötfångaren och du kommer se ett hål. Titta in i hålet och du kan se att höja och sänka mekanism bakdäcket mount. Sätt hakade änden av kontroll arm jack set genom hålet, och haka fast den mekanismen.
5

Vrid "T" handtag kontrollgruppen moturs tills kabeln och " , T "bar i mitten av det bakre däcket mount lägger på marken. Du vill inte ha den "T" bar i slutet av kabeln vara bara vidröra marken, men om om det med slack i kabeln.
6

Tryck din reservdäck i ryggen av din lastbil med yttre kanten av däcket nedåt. Dra "T" bar och kabel i den bakre däcket montera ur vägen så att de inte blir instängda under däck. Ungefär centrera reservdäcket under den bakre däcket fästet.
7

Sätt "T" bar av bakre däcket fästet genom centrum av fälgen på din reservdäck. Vrid långsamt "T" handtag jack kontrollgruppen medurs för att börja dra i slack på kabeln. Kontrollera att "T" bar fångar på insidan av fälgen och fortsätta att vrida handtaget för att lyfta däcket upp i bakdäcket mount. När du inte kan vrida handtaget längre in, är dina däck fullt monterad. Avlägsna domkraften kontrollgruppen, förställa den och återlämna den till däcket anslutningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101160.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.