Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Det bästa sättet att få en högblank Tire Shine

Din bil är bara inte ren om inte dina däck och hjul är också. Ofta däck går otvättade eftersom de är de svåraste att få ren och samtidigt undvika de nästan oundvikliga knoge skärsår och skrubbsår. Fender brunnar, särskilt om du har stora däck, är där de ovannämnda skärsår, skrubbsår och blåmärken normalt hända. Få det högblank däck glans att ingen bil är helt ren utan. Saker du behöver
Stiff däck borste
Commercial däck renare
Commerical däck glans
Visa fler instruktioner
1

Välj din däck rengöringsborste noggrant. Borsten ska vara tillräckligt styvt för att ta vägen smuts som har plockat upp under körning. Aldrig köpa en mjuk borste för däck rengöring. Köp en borste med ett längre handtag. Längre handtag att hålla händerna på säkert avstånd från den yttre trim som ofta omger däcket väl. De håller också händerna ur insidan av däcket väl där bultar och skruvar brukar klippa dina händer.
2

Efter tvättning bilens kropp i direkt solljus, spraya vatten direkt på däcket låta slangen trycket att slå bort någon caked lera eller andra överskott skräp däcket har samlats. Medan däcket är genomblött, spraya på en kvalitets däck renare. Låt däcket renare att sätta på den smutsiga däcket kort. När du ser smuts och olja börjar lossna, använd din långa handtag hård borste för att kraftfullt skrubba däck och fälg. Skölj av däcket tvål och smuts utan att låta någon av ytan torr. Låta ytan på däcket torrt kommer att orsaka den till strimmig, och du måste åter tvätta den.
3 Nu är det en välklädd Tire

Kör fordonet framåt precis tillräckligt för att rulla däcken ungefär ett halvt varv, utsätta den delvis saknade botten av däcken du just tvättade. Upprepa steg 2 för att få hela däckets omkrets ren. En högblank däck glans börjar med däcken och hjulen är fullständigt rent.
4

Låt däcken torka. Även om det finns sprej randanmärkningar som kan appliceras på våta däck, är det rekommenderat att låta däcken torr innan däcket glans. Kör bilen på gatan för en kort bilresa för att blåsa ut eventuellt överskott av vatten som kan ha etablerat sig i hjulen och deras lock. Borta från direkt solljus, låt däcken svalna och avsluta torka helt. Ut
5

av direkt solljus, tillämpa däcket glans till rena, torra däck genom att följa anvisningarna på baksidan av den burk av däck glans. Täck däcket jämnt och fullständigt, men lägg inte för mycket. Vanligtvis 1 eller 2 långsam, även passerar över däcket är tillräckligt. Håll en ren, torr trasa i handen medan du sprayar däcken. Använd den för att omedelbart torka däcket lysa över spraya bort hjulsidor. Torka inte däcken ut, men låt däcket lysa torrt på däcket. Detta är vad som kommer att ge däcket dess glans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101332.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.