Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur du ändrar en CRV Tire

När du äger en bil, få en punktering är oundvikligt. Att lära sig att byta däck är viktigt för varje bil ägare. Det är möjligt att få en punktering som helst och när som helst, så att veta hur man byter ett däck är bra information att ha. Lyckligtvis byta däck på en Honda CRV är enkelt när du har rätt verktyg och vet hur. Saker du behöver
Jack
rörtång
Visa fler instruktioner
1

Park ditt CRV på en yta som är så platt som möjligt. När du upptäcker att du har en punktering, sätta på dina varningsblinkers och hitta en plan yta. Sätt bilen i "Park." Ställ in handbromsen.
2

bort reservdäcket. Den reservdäck på CRV är fäst vid den bakre luckan. Ta ut din domkraft och lug skiftnyckel. Packa upp skyddande fodral för att exponera reservdäck. Vrid skruven på fästet motsols och ta bort den. Lyft däcket utanför dörren.
3

Lossa muttrarna på det skadade däcket, med rörtång. Vrid muttrarna nog så att de är relativt slak.
4

Höj din CRV från marken. Placera domkraften på jack punkten under CRV som är närmast det skadade däcket. Se till att uttaget är säkra och veva att höja fordonet. Höj det tillräckligt hög så att den nya luftfyllda däck lätt skulle kunna passa in i hjulhuset utan att skrapa i marken.
5

Ta bort det skadade däcket. Avsluta skruva alla muttrarna och lägg dem åt sidan. Klämmer sig fast i däcket och dra bort navet. In hålen i det nya däcket med hjulbultar på navet
6

linjen. Skjut däcket på navet. Skruva åt muttrarna på däcket. Dra åt muttrarna bara tillräckligt så att däcket inte kommer att falla av när fordonet sänks. Veva på domkraften i motsatt riktning för att sänka CRV till marken.
7

Dra åt muttrarna på nya däcket helt. Placera det skadade däcket på baksidan av CRV och säkra den. Byt ut eller reparera det skadade däcket så snart som möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101329.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.